Personvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler

Hvem vi er

I et samarbeid mellom Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus har vi utviklet MinADHD, som er et internettbasert treningsprogram for voksne med ADHD. Vi som står bak MinADHD er et team av psykologer og fagpersoner som har utviklet treningsprogrammet i samarbeid med et ekspertpanel bestående av voksne med en ADHD diagnose. Vår nettside er minadhdtrening.no . Ta kontakt med oss på e-post: minadhd@uib.no dersom du har spørsmål om denne siden.

Hva vi bruker informasjonskapsler til

Vi bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og for å forbedre brukernes opplevelse av siden. Vi benytter oss også av innebygget innhold fra andre sider som kan inneholde informasjonskapsler. Det kan hende du ønsker å skru av informasjonskapsler på denne og andre sider. Den mest effektive måten du kan gjøre det på er å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Vi foreslår at du benytter deg av nettleserens hjelpeseksjon eller besøker nettsiden aboutcookies.org som kan gi veiledning for alle moderne nettlesere.

Personvern

Denne nettsiden har ikke brukerregistrering og lagrer ikke personlig informasjon som kan brukes til å identifisere deg, men hvis du skal delta i MinADHD programmet vil slik informasjon bli lagret andre steder.